NYPD FILE #6623-21 - CLASSIFIED INFORMATION

Siirry alas

NYPD FILE #6623-21 - CLASSIFIED INFORMATION Empty NYPD FILE #6623-21 - CLASSIFIED INFORMATION

Viesti kirjoittaja Pebbe lähetetty Ma Helmi 12, 2018 9:24 pm

NEW YORK POLICE DEPARTMENT - FILE #6623-21
CLASSIFIED INFORMATION
"KRYLATSKOYE ORGANIZED CRIME GROUP"Maksim Azhayev: Terve, Gene. Mukava nähdä taas.
Gennadiy Rustavsky: Hei, samoin. Jeesus sentään, Maksim. Täällä tuntuu olevan tosi huono ilmapiiri tänään.
MA: Niin. Sitä vähän minäkin mietin. Onko sinulla aavistustakaan, mistä se voi johtua?
GR: Ei oikeastaan. Entä sinulla?
MA: Gene. Me tiedetään että sä olet kyttä.
GR: ...
MA: Nyt mä haluan, että sä otat tämän paperipussin. Sen sisällä on tuhat dollaria kahdenkymmenen seteleinä. Otat tämän pussin, ja painut helvettiin täältä. Ymmärrätkö?
GR: Maksim. Minulla ei ole aavistustakaan, mistä oikein puhut. Mutta aion tehdä kuten käsket.
MA: Meidän pitää vaan olla varmoja, Gene. Meidän pitää olla varmoja.

- Gennadiy Rustavskyn kantamasta piilotetusta mikrofonista nauhoitettu keskustelu


SYNOPSIS:


NEW YORK TIMES


FBI ARRESTS THREE RUSSIAN MOBSTERS FOR MURDER OF AN NYPD INFORMANT
By Chris Matthews, September 14 2004


NYPD FILE #6623-21 - CLASSIFIED INFORMATION Image?url=https%3A%2F%2Ffortunedotcom.files.wordpress.com%2F2014%2F09%2F131432452

Three men facing charges for the murder of Gennadiy Rustavsky, an informant within Russian organized crime syndicates in New York City. Rustavsky was found dead in a white bag, his body dumped in Sheepshead Bay, Brooklyn.
Krylatskoye Organizovannaya Prestupnaya Gruppirovka (Крыла́тское организованная преступная группировка), lyhennettynä usein Krylatskoye OPG on Moskovasta peräisin oleva monikansallinen rikollisorganisaatio. Lähinnä Venäjällä, Baltian maissa, Puolassa ja Ukrainassa toimiva järjestö on Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen rantautunut Yhdysvaltoihin. Venäläisten lisäksi virolaisia, latvialaisia, georgialaisia ja aškenasijuutalaisia toimintaansa mukaan ottava ryhmä on pitkälle järjestäytynyt, ja sen ylimmän johdon jäsenistä ei vieläkään olla varmoja.

90-luvun alussa Moskovan Krylatskoyen kaupunginosasta (josta järjestö juontaa nimensä) lähetettiin venäläisessä alamaailmassa pelätyt vory v zakone Vasily Mogilyev sekä Mikhail Rakhimov ottamaan ohjat Brighton Beachille syntyneessä neuvostosiirtolaisten yhteisössä. FBI oli jo valmiiksi tietoinen maailmantason gangsterista Mogilyevista, jonka kimppuun he kävivät miltei heti tämän saavuttua Yhdysvaltoihin. Vuonna 1994 Mogilyev saatiin vihdoin pidätettyä ja hänet tuomittiin vankilaan, tehden hänestä toisen vor v zakonen yhdysvaltalaisessa vankilassa Vyacheslav Ivankovin jälkeen. Rakhimov on sen sijaan viimeisten tietojen mukaan vieläkin vapaalla jalalla, ja tällä hetkellä johtaa Krylatskoyen toimintaa Yhdysvalloissa Atlantasta käsin. Atlantassa hänellä on voimakas jalansija, arviolta sata asemiestä käskytettävänään. Rakhimovin armeija ei ole yhtä suuri verrattuna alueen meksikolaisiin jengeihin ja järjestöihin, mutta on silti onnistunut ajamaan heidät lähes kokonaan ulos kaupungista. Rakhimovin yhteyksistä New Yorkin venäläiseen mafiaan ei ole varmuutta, mutta nimi Krylatskoye on kuultu lähes jokaisessa suuressa itärannikon kaupungissa.

Maksim Azhayev, Brighton Beachilla asuva vor v zakone on ollut vuodesta 1997 alkaen New Yorkin mafiaa tutkivien elinten korkeimmalle arvolle sijoitettu gangsteri. Kokeneempaa rikollista epäillään palkkamurhien käskyttämisestä alemmille tahoille, koronkiskonnasta sekä heroiinin salakuljettamisesta ja myynnistä. Epäiltyjä Azhayevin alaisia ovat muun muassa Dmitri Nadezhdin, joka on nähty useamman kerran Zvezda Bath Housessa, Brighton Beachissa, joka on Azhayevin nimiin laitettu yleinen sauna. Myös Maksimin veljenpoikaa Kazimir Azhayevia epäillään osallistumisesta setänsä rikollisiin puuhiin.

 

Criminal activities:


Krylatskoyen jaosto eli bratva New York Cityssa on ollut todistetusti mukana useiden eri alojen petoksissa (mm. veropetokset, nettihuijaukset), laittomassa uhkailussa väkivallalla tai yksityistietojen paljastamisella, laittomassa velonnassa, uhkapeleissä, huumekaupassa, laittomassa asekaupassa, salakuljetuksessa, prostituutiossa ja rahaa vastaan tehdyissä iskuissa. Bratvaa epäillään myös vahvasti ihmissalakuljetuksesta, rahanpesusta, tuhopoltoista ja useista muista rikoksista.

Pebbe

Viestien lukumäärä : 1
Join date : 26.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa