Raymond Myers

Siirry alas

Raymond Myers Empty Raymond Myers

Viesti kirjoittaja Para lähetetty Ti Helmi 06, 2018 8:10 pm

Raymond Myers Michael-pitt-20050817-63009

Nimi: Raymond Abraham Myers
- lempinimi: -

Syntymäaika: 5. 12. 1981 (ikä 24)
Syntymäpaikka: Lancaster, Pennsylvania

Historia

Raymond Abraham Myers syntyi Lancasterissä, Pennsylvaniassa, laajaan amish-yhteisöön kuuluneen seitsenlapsisen perheen nuorimmaksi lapseksi. Muiden ikätoveriensa tavoin hän heräsi varhain aamulla ja osallistui kotitöihin sekä kävi yhteisön muiden lasten kanssa pienessä koulussa. Raymond oppi jo nuoressa iässä taloudenhoitoa, työkalujen käyttöä ja hevosvaunuilla ajoa sekä pärjäsi koulussa mallikkaasti, mutta erottui käytökseltään silti hivenen perheen kuudesta muusta lapsesta. Siinä missä muut olivat hyvinkin puheliaita ja kohteliaita, oli Myersin nuorin lapsi usein hiljaa omissa oloissaan - ja silloin kun tämä oli tekemisissä muiden kanssa, poika käyttäytyi toisinaan hyvinkin räväkästi. Hän jäi myös helposti muiden varjoon, sillä perheen lapsimäärän takia kaikille ei riittänyt huomiota, eikä hiljainen Raymond sitä itse osannut vaatia. Tästä syystä poika ei juurikaan tuntenut kuuluvansa yhteisöön ja odotti malttamattomana omaa rumspringaansa, eli eräänlaista aikuistumisriittiä jossa lapsi 14-16:n vuoden iässä päättää, ottaako hän kasteen amish-yhteisöön vai eroaako ja lähtee omille teilleen.

16-vuotiaana Raymondin sallittiin aloittaa oma aikuistumisriittinsä ja tämä lähtikin hyvin nopeasti asumaan New Yorkiin, sillä oli aina haaveillut suurkaupungista, jossa ei olisi niin tiivis ja ahdistava tunnelma kuin 1700-luvulle jymähtäneessä amish-yhteisössä. New Yorkissa Raymond kävi high schoolinsa kohtuullisen hyvillä arvosanoilla loppuun ja valmistui 18-vuotiaana. Koulun käynnin ohella hän alkoi pyörimään samanikäisten poikien porukassa, joka lähinnä kuunteli räppiä, käytti päihteitä ja aiheutti pahennusta. Opiskeluaan ja hauskanpitoaan rahoittaakseen Raymond työskenteli läheisellä hautausmaalla haudankaivajana, sillä oli amish-yhteisössä tottunut käyttämään puutarhatyökaluja. Elämä New Yorkissa tuntui erittäin hyvältä ja poika alkoikin pikkuhiljaa katkaisemaan välejä perheeseensä ja amish-yhteisöön.
Muutaman vuoden hautausmaalla työskenneltyään Raymond päätti eräänä iltana viihdyttää ystäviään ja viedä nämä keskellä yötä työpaikalleen esitelläkseen näille eräänlaisena sairaana pilana ruumiita ja varastaakseen niiltä koruja. Huonoksi onnekseen Raymond jäi kuitenkin kiinni ja sai potkut hyvin nopeasti. Syytteitä ei kuitenkaan nostettu, sillä vaikka nuorukaisen teko olikin hyvin tyrmistyttävä, oli tämä aina hoitanut työnsä kunnialla ja työnantajan arvostus tätä kohtaan oli kuitenkin jollain tasolla säilynyt.

Hautausmaalta erottamisen jälkeen Raymond vetelehti ystäviensä kanssa muutaman kuukauden, kunnes pestautui töihin teurastamoon. Siellä hän työskenteli puolisen vuotta, kunnes parikymppinen Raymond sai potkut, koska omistajan sukulaispoika tarvitsi työpaikan. Raymond vietti edelleen enenevissä määrin päihdehuuruista ja juhlantäyteistä elämäntyyliään, ja koska ei ollut, mitä rahaan tulee, säästäväistä tyyppiä, löysi hän itsensä pian rahattomana ja asunnottomana ystävänsä sohvalta. Kaiken kukkuraksi Raymond oli paikalliselle ekstaasidiilerille velkaa. Koska maisemien vaihto ja elämäntyylin muutos oli ollut nuorukaisella mielessä jo pitkään, päätti tämä vuonna 2001 WTC-iskujen innoittamana pestautua armeijaan. Tässä vaiheessa viimeinenkin yhteys perheeseen ja entiseen yhteisöön katosi, sillä amishit ovat vahvasti pasifistisia.

2003, pari kuukautta Irakin sodan syttymisen jälkeen, Raymond sai komennuksen sotarintamalle. Tämä ehti olemaan Irakissa puoli vuotta ja näkemään hyvin paljon sotaan liittyviä kauheuksia, kunnes loppuvuodesta auto, jossa Raymond partioi, ajoi miinaan. Raymond menetti oikean jalkansa polvesta alaspäin, 2 muuta Raymondin partiosta kuoli välittömästi ja neljäs sai vakavia vammoja.  Raymond kiidätettiin Ramsteinin lentotukikohtaan Saksaan, jossa miehelle annettiin välitöntä hoitoa. Sen jälkeen hänet toimitettiin Yhdysvaltoihin, jossa Raymondille tehtiin proteesi ja tämän kuntouttaminen aloitettiin välittömästi. Kesällä 2005 Raymondin todettiin olevan tarpeeksi kuntoutunut ja tämä palkittiin palveluksestaan Irakin sodassa sekä kotiutettiin New Yorkiin vammaan nähden naurettavan pienen korvaussumman kera.

Sodasta traumatisoitunut Raymond kärsii post-traumaattisesta stressioireyhtymästä, johon kuuluu mm. emotionaalista turtumista, painajaisia, pelkotiloja ja eristäytyneisyyttä. Sen lisäksi hänellä on vieläkin aika ajoin jalkansa vuoksi kipuja ja miehelle on kehittynyt melko merkittävä päihdeongelma. Kotiutumisensa jälkeen hän on lähinnä turruttanut itseään päihteiden sekakäytöllä ja yrittänyt työntää elämäntilanteensa sekä traumansa mielestään, eivätkä satunnaiset psykiatrikäynnit ole auttaneet miestä juurikaan.


Viimeinen muokkaaja, Para pvm Ke Helmi 14, 2018 10:18 pm, muokattu 3 kertaa
Para
Para

Viestien lukumäärä : 2
Join date : 06.02.2018

Takaisin alkuun Siirry alas

Raymond Myers Empty Vs: Raymond Myers

Viesti kirjoittaja Para lähetetty Ke Helmi 07, 2018 8:39 pm

Muokkaus 7.2. 2018
- lisätty hahmon historia
Para
Para

Viestien lukumäärä : 2
Join date : 06.02.2018

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa