"Chen Wang"

Siirry alas

"Chen Wang" Empty "Chen Wang"

Viesti kirjoittaja Eradica lähetetty La Helmi 17, 2018 11:56 am

"Chen Wang" ROqK1eH

Perustietoa
Nimi: Chen Wang
Syntynyt: 12.5.1985, 21-vuotias
Syntymäpaikka: Kiina, Shanghai
Asuinpaikka: Red Hook, Brooklyn, New York City, USA
Pituus, paino: 6’2” ft/192 cm, 220 lbs/100kg

Biografia
Chen syntyi ainoaksi lapseksi hieman keskiluokkaa parempituloiseen kiinalaiseen perheeseen. Nuorukaisen vanhemmat olivat lainkuuliaisia ihmisiä, jotka halusivat poikansa menestyvän elämässään. Chenin isä oli ammatiltaan professori kunnioitetussa yliopistossa, kun taas hänen äitinsä oli kiinalaisen kalligrafian mestari- tai no mestarista tuskin voi puhua, mutta kyllä nainen toisinaan tienasi ihan hyvin taiteellaan. Perheen äiti ei silti menestynyt niin hyvin, koska kiinalaista kalligrafiaa harjoittavaa naista ei pidetty yhtä suuressa arvossa kuin kiinalaista kalligrafiaa harjoittavaa miestä.

Ollessaan ainut lapsi suhteellisen rikkaassa perheessä, tuli Chenistä luonnollisesti hieman lellitty, mutta ei hän ikinä leijunut rahalla. Täysin pilalle lellittyä pojasta ei tullut, koska olihan hänen vanhempiensa kasvatusmetodit melko tiukat. Tai ainakin Chenin isä oli melkoisen tiukka ja vaati pojaltaan erinomaista koulumenestystä, Chenin äiti sen sijaan oli todella ylihuolehtiva. Chen ei esimerkiksi saanut nähdä kavereitaan tai poistua kotoa, ellei opiskellut vähintään kuutta tuntia koulun jälkeen. Chenin vanhemmat olivat myös tarkkoja siitä, missä paikoissa ja seurassa heidän poikansa liikkui.

Chen olisi halunnut elämältään muuta, mutta eli kuitenkin vanhempiensa toiveiden mukaan: eihän Chen tahtonut tuottaa häpeää perheelleen. Kaikki kuitenkin muuttui, kun Chenin luokalle tuli yllätyksellisesti amerikkalainen vaihto-oppilas Kyle Everett. Kukaan muista opiskelijoista ei ottanut tuota niin kovista esittävää ulkomaalaista tosissaan ja Kyle olikin vähän aikaa muiden silmätikku, kunnes Chen otti tämän siipiensä suojaan ja siitä alkoi heidän ystävyytensä. Chen oli ruumiinrakenteeltaan keskivertoa pidempi ja lihaksikkaampi, joten muut eivät uskaltaneet tulla ryttyilemään kaksikolle.

Kaksikon ystävyys ei silti kerennyt jatkua neljää kuukautta pidempään, kun Kyle jäi kiinni päihteistä ja hänet passitettiin takaisin Amerikkaan. Chen oli tästä harmissaan, ja päätti ettei jäisi Kiinaan. Vaikka Chen ei ollut tuntenut Kyleä kovin kauaa, oli heidän välilleen kehittynyt jonkinmoinen tunneside ja Kyle sai Chenin tajuamaan, ettei elämää tahi siihen liittyviä sääntöjä tarvinnut ottaa niin vakavasti. Niinpä kahden kuukauden kuluttua, kun Chen oli säästänyt tarpeeksi rahaa (ja varastanut osan vanhemmiltaan), hän lensi Kylen perässä Amerikkaan.
Eradica
Eradica

Viestien lukumäärä : 1
Join date : 14.02.2018

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa