Liittymisohje roolipeliin

Siirry alas

Liittymisohje roolipeliin Empty Liittymisohje roolipeliin

Viesti kirjoittaja fire lähetetty Ma Helmi 12, 2018 7:33 pm

Liittymisohje roolipeliin 475703b3bdc386aa269750e6feb46b9d

Tervetuloa Universal Street Life Roleplaying Gamen foorumeille. Täältä löydät kaiken roolipeliin liittyvän roolipelin hahmoista screenshotteihin.
Roolipeli sijaitsee tällä hetkellä hope hotellissa. Tähän postiin on selitetty tarvittava informaatio roolipeliin liittyäksesi.

1. Roolipeli sijoittuu tällä hetkellä vuoden 2006 Yhdysvaltoihin. Yhdysvallat ovat tunnetusti kulttuurien ja etnisyyden sulatusuuni, jossa kaikenlaiset kulttuurit ympäri maailmaa kohtaavat. Hahmonluonnissa tärkeää on ymmärtää, millaisessa ympäristössä pelaat ja mitä kanssapelaajat pelaavat. Sinä siis et voi pelata fantasiaroolipelissä pelaamaasi vampyyriä. USLRPG on realismiin pyrkivä kaupunkiroolipeli, joka pyrkii kuvaamaan omaa maailmaamme sellaisena kuin se on. Maalaisjärjen käyttö on siis sallittua. Ennen hahmon luontia kannattaa lukaista foorumi läpi ja saada jonkinlaista peruskäsitystä roolipelistä. Ennen siirtymistä eteenpäin suosittelen lämpimästi lukemaan roolipelin säännöt. Ne löytyvät täältä.

2. Hahmon luonti on tärkeä osa roolipeliin liittymistä. Tällä hetkellä maksimirajoitusta roolipelihahmoille ei ole, mutta hahmojen määrä on hyvä pitää maltillisena. Hahmoa luodessasi kannattaa vakavasti harkita hahmoesittelyn luomista. Tämä selkeyttää ei vain itsellesi, mutta myös kaikille muille tärkeitä asioita hahmostasi kuten ikä, sukupuoli, etnisyys, ja niin edelleen. Tästä päästäänkin perusasioihin hahmoa luodessasi. Mieti tarkkaan hahmosi taustat. Näihin kuuluu menneisyys, ikä, rotu ja kaikki muut vastaavat. Suositeltavaa on myös hankkia hahmollesi faceclaim, joka tarkoittaa jonkun oikean henkilön kuvaa, jota käytät omana roolipelihahmonasi. Pari asiaa, jotka kannattaa laittaa korvan taakse: Koita olla käyttämättä faceclaimina ketään julkisuuden henkilöä. Älä myöskään roolipelaa ketään oikean elämän henkilöä (Inspiraatiota saa toki ottaa, mutta roolipeliin ei tarvita yhtäkään Al Caponea tai Snoop Doggia). Jos haluat välittömästi hahmollesi ison omaisuuden, keskivertoa hienomman auton tai muuta vastaavaa, on asiasta puhuttava ylläpidon kanssa. Ylläpitäjät löytyvät hope hotellin ylläpitäjät-ryhmästä.

3. Roolipeliin liittyminen on viimeinen asia listalla. Hahmon luonnin jälkeen olet täysin vapaa liittymään roolipeliin mukaan. Tervetuloa!

fire
Admin

Viestien lukumäärä : 22
Join date : 13.12.2016

http://uslrpg.palstahaku.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa