Linnuvabriku Grupp

Siirry alas

Linnuvabriku Grupp Empty Linnuvabriku Grupp

Viesti kirjoittaja Gangsta lähetetty Su Helmi 11, 2018 8:50 pm

Linnuvabriku Grupp VUfiIGa

Alku (90-luku)

Linnuvabriku Grupp perustettiin alunperin Virossa Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen. Kun suuri ja mahtava Neuvostoliitto menetti suurimman osan alueistaan ja uusi valtio, Venäjä, oli epävakaa, ihmiset näkivät mahdollisuuden ansaita rahaa uudesta näkökulmasta. Tällöin virolaistaustaiset pikkurikolliset päättivät lyödä viisaat päänsä yhteen ja näin syntyi "Linnuvabriku Grupp". Ryhmä pysyi kuitenkin suhteellisen pienenä verrattuna muihin silloisiin rikollisjärjestöihin, mutta silti se onnistui pysymään pinnalla kilpailijoidensa kanssa pääasiassa ansaitsemalla tulonsa ihmis-, huume- ja asekaupasta.

Linnuvabriku Grupp AzpjZkU

Amerikan Yhdysvallat

Kun hiljattain jälleensyntynyt Venäjän tasavalta oli vakautunut ja aloittanut suurten ja pienempien rikollisjärjestöjen tuhoamisen, monet rikolliset tajusivat, että heidän "työnsä" päättyy nopeasti, jos he eivät etsi mahdollisuuksia muualta. Useimmat paikalliset organisaatiot katosivat vuosien saatossa kuin tuhka tuuleen, useat jäsenet joutuivat vangituksi, muut vihollisjärjestöjen tappamiksi jne. Pieni ryhmä, joka jäi jäljelle, päätti poistua Virosta.

Ihmiset muuttivat suurimmaksi osaksi valtioihin, joissa heillä oli ennestään yhteyksiä, mutta Yhdysvallat kiinnostivat kaikkein eniten siksi, että tarinat ja huhut amerikkalaisesta unelmasta (The American Dream) olivat suosittuja baltialaisten rikollisten keskuudessa.
 
Yhdysvalloissa ollessaan baltialaiset ymmärsivät ja kokivat uuden ympäristön uudella maaperällä, sillä Yhdysvalloissa asiat toimivat eri tavalla kuin heidän kotimaassaan. Yhdysvaltojen populaatio koostui ihmisistä, jotka tulivat vaihtelevista etnisistä taustoista. Tämä oli uusi asia jollekin, joka oli koko elämänsä elänyt Itä-Euroopassa köyhyydessä. Rikollisorganisaatioiden, kuten Linnuvabriku Gruppin, oli sopeuduttava uuteen järjestelmään ja opeteltava sen pelisäännöt siitä huolimatta, kuinka he olivat joskus kotimaassaan toimineet.

Linnuvabriku Grupp SsDvn1G

Gangsta

Viestien lukumäärä : 2
Join date : 25.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa