E/S Evilside Bloods

Siirry alas

E/S Evilside Bloods Empty E/S Evilside Bloods

Viesti kirjoittaja klippan lähetetty Ma Marras 27, 2017 2:11 am

Naiivi, kunnianhimoinen ja oppimaton ''Evilside Bloods'' Tunnetaan myös nimillä Mayhem gang ja Eastside Demons.

Naapurusto on vain varjo siitä mitä se oli ennen. Eastsiden uusi Bloods jengi syntyi sinä päivänä kun ''Fields'' ja pari hänen vanhaa ystäväänsä päättivät nostaa punaisen lipun jälleen ylös. Brooklynissä jengi-elämä on levotonta länsipuolella. Itäpuolella tiedetään olevan paljon hiljaisempaa ja se on antanut Evilsidelle aikaa organisoitua hyvin, koska poliisit tuhlasivat aikaa enimmäkseen länsipuoleen.  Tällä hetkellä  jengin vanhemmat jäsenet värväävät uusia, nuoria jäseniä riveihinsä. Evilsidellä tiedetään olevan monta  ''Crewiä;Miehistöä''. Alemman tason miehistöt hoitavat ainoastaan huumebisneksen. Evilsiden ala-miehistöjen tiedetään myös tekevän mm. ''Auto hyppäämistä''. (Lukitsematta jääneen auton sisälle menemistä ja arvotavaroiden varastamista). Myös jossakin tapauksissa koteihin.

E/S Evilside Bloods To1SGlv


Päämiehistö työskentelee suurempien diilien kanssa; mm; aseiden kanssa. He myös välittävät ali-miehistöille huumeita kun he ovat saaneet ''satsin'' myytyä, ala-miehistö antaen osan huumerahoista takaisin. Tämä on nopeuttanut jengin bisnestä suurella tavalla. Uudet jäsenet aloittavat alemman tason miehistöissä rakentaen heidän luottamustaan, siirtyen myöhemmin Evilsiden puolelle, Päämiehistöön. Evilsidellä ei tiedetä olevan vielä tällä hetkellä suurta hierarkiaa koska Evilside koostuu enimmäkseen nuorista ihmisistä.

Yksi Evilsiden ala-miehistön tunnetuista toimi-alueista;

E/S Evilside Bloods EfLiXw2

Brooklynin jengielämä on suurin piirtein samankaltaista mitä ennenkin, riidat jotka alkoivat vuosikymmeniä sitten pitävät paikkaansa vielä tänäkin päivänä ja reviirejä pitävät suurimmaksi osaksi jengit jotka ovat olleet toiminnassa pitkään. Evilsidellä tiedetään olevan suurta vihaa kohti Surenoja, cripsejä tai ihan muita kilpailevia bloods jengejä vastaan. Evilside näkee itsensä ''EBK;na'', termiä jolla tarkoitetaan ''Everybody killers''.


Mitä ikinä tapahtuukaan, Brooklyn pysyy lapsellisen ja armottoman Evilsiden käsissä.


The beginning:
E/S Evilside Bloods ZFTHQxA
E/S Evilside Bloods LTHxCnL

Internet beef
E/S Evilside Bloods WWR2ztY

klippan

Viestien lukumäärä : 1
Join date : 27.11.2017

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa